Vet inte hur jag lyckas men det gör jag

klanta till det så uppåt väggarna alltså....
Igår kväll efter duschen så smörjde jag på mig Doves brunutansol kräm (ni kanske börjar fatta vart detta leder;)) och den har jag ju användt förut så jag smörjde på och sen lät det torka in lite gran... Trodde jag
I dag när jag och Heidi satt ute i solen en snabbis på lunchen fick jag se mitt "mästerverk"
Jag har då, på insidan av armen, glömt att stryka på ordentligt så det går en rand ungefär mitt på armen. Den ena sidan är brun den andra är alltså vit! För jag tog ju oxå den starkaste brunutansolkrämen, så för att försöka rädda mitt misstag och fylla i lite färg så smörjde jag in mig nu i kväll igen innan jag skule ut o gymma. och va händer,
Jo tror ni inte att jag missar där igen! Det såg jag nu när jag kom ut ur duschen.
Jag smäller av alltså, men men det är ju så lite av min charm är, att jag är lite tokig.

och detta är inte allt....

Jag började för ungefär ett år sedan att vaxaöverläppen. Ja jag vet nu sitter ni där och bara "men varför du som är så ljus det syns ju inte" JODÅ!, det gör det visst. Ser ut som en fjunig 15 åring.
Men iallafall så har jag gjort det nu och när jag väl ser att det böjar växa ut igen, för det gör det, så känns det som om jag har en väl täckande mustach.
Så då efter att jag kom ut ur duschen i morse, den som ä uppmärksam nu har då sett att jag duschar två ggr om dagen detta är för att annars så vill nog inte mina kollegor jobba med mig. Morgontrött är ordet!
Hursom jag klev ut ur duschen och såg till min fasa en massa jusahårstrån som hängde och dinglade.
Jag slut fram vax stripporna och började vaxa hejvilt!
och ja de små ljusa hårstråa försvann ju, tillsammans med delar av min överläpp!
Japp du läste rätt, halva min vänstra sida av läpen saknar nu skinn men jävlar vad hår ren den är ;o)
Och så kan det gå när inte haspen är på hos mig på mornarna


Så där ja nu fick ni en liten inblick i mitt lilla klantiga liv men jag får ju ta allt med en klackspark ja menar det är ju trotts allt bara en läpp

Benpasset idag gick förövrigt tokbra vågade öka litegran och körde på 120 kg. Killen som låg o körde benpressen när jag kom dit körde på 140 kg och så sa han "a men du kan ju köra emellan om du vill 140 kg för dig e väl ingen match"  Sötnos tänkte jag gulligt av honom att han tror på mig mer än vad jag gör=o)


Fick dessutom ett mess idag som gjorde mig ännu gladare. "Du gör mig glad" stog det. Och kära svägerska du gör mig glad alltid!

Nej fortsätt nu med kvällen det tänker jag göra


Och svärmor nu snart är det bara 10 dagar kvar!!!!=o)


See yah Jalla!




Kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback