Me and you, just us two

Har varit o sett nya SATC filmen. Och jag måste säga att visst man kan inte göra en succe två ggr MEN jag hade heller inga förväntningar på filmen och därför blev jag heller inte besviken.
Men som sagt första filmen var ju bäst, givetvis.
Men är man ett SATC fan så är man och jag kommer alltid att gilla de fyra tjejerna, eller rättare sagt kvinnorna.
Kan se alla avsnitt på rad för att sen börja om igen.
Vem har inte känt sig som ngn av Miranda, Carrie, Samantha eller Charlotte? Vem har inte suttit där med tre av sina tjejkompisar och druckit vin och känt sig precis som dom gör?
Kom igen ngn gång har ni gjort det!

Dessutom tar filmen upp ett intressant ämne. Tar upp många intressanta ämnen men just ett som har diskuterats mellan oss.
Barn
Kan man välja att bara vara två? Måste man skaffa barn, och varför är det så tabu över att man kanske inte skulle vilja ha det?
"Det kommer att gå över. ngn gång kommer du att vilja ha det"
Nej, varför det. Har brottats lite med det här med barn, och jag kanske är lite för självisk men just nu passar det väldigt bra att bara var vi två.
Vi kan dra iväg när som, vi kan sova länge på mornarna, vi kan ha ett köksbord utan hål i. Och nej jag vet i alla hem är det inte så. Vi har många nära släktingar vänner som absolut inte har ngt av dessa men är det så fruktansvärt om vi bestämmer oss för att inte skaffa barn?

Hmm tål att tänkas på...


Hur som vi har det bra

Me and you, just us TWO!;)



Kommentarer




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback