heeeelknäpp idé/utmaning

Kom just på en tokrolig men ack så utmanande idé...

Ända sen jag sprang halvmaran när jag bodde i USA det året (och ja, jag trodde jag skulle dö halvägs, men jag kom runt =)) så har jag funderat på om man kanske skulle ta o utmana sig själv på ngt mer.
Visst bodyfitness i all ära men jag har inte den fysiken...än. Man måste ha de rätta musklerna på de rätta ställena (kolla bara på dig Elle!, det får mig/har fått mig att inse) att jag har alldeles för små mukkler och visst la jag manken till så kanske men det är svårt att jämnföra sig med ngn som har tränat på gym i ca 10 årstid längre än man själv.

Så vart vill jag nu komma då...

Närmare eftertanke så lägger jag (har ju gjort det förlängesen) nu bodyfitness planerna på hyllan och känner istället för att utmana mig själv i ngt annat och dessutom  göra det för en god gärning.

Lyssna på det här:
Jag har alltid gillat att cykla. Kört spinning i ett antal år och dessutom så efter ha bott i Katrineholm hela min uppväxt så var man tvungen att antigen gå eller cykla. Bussen kom en gång i timmen.....typ
Pratade här om veckan med en kollega på jobbet och han hade cykat vätternrundan.
och nu så har den lilla tanken suttit kvar.
Varför inte ställa upp och köra tjejvättern till att börja med! och dessutom göra det tillsammans med en insamling för cancer patienter!
hmm Just nu är det en tanke bara men den växer sig starkare. Och inte tänker jag ha ngn sporthoj, nej gamla bettan hon står nog ut i ett par tiotal mil.
Nu så har jag ju ingen lust att cykla själv. Det fina i detta är ju att jag har två HELT friska och cykeltokiga systrar. Var av en utav dom är spinning instruktör och den andra cyklar till och från jobb i ur och skur.
Så vad säger ni systrarna Linder: Hakar ni på!!!!



Kommentarer
Skrivet av: Stora Syster Annika
Datum: 2010-11-12 kl. 22:10:52 URL:

Självklart så hakar jag på! ska bli så kuuuul :)

Puss min lilla älskade syster!





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback