......... Kategori: Allmänt

"WE are the world"!......... Kategori: Allmänt

ONT

Har bara en sak att säga efter dagens pass


AJ!Sov gott
puss o Hej


......... Kategori: Allmänt

Nu ska vi se sa blinda Sara

Torsdag redan, detta skulle jag kunna fortsätta med. Dvs vara ledig på måndagar och jobba tisdag till fredag MEd bibehållen lön..... sen vaknade jag..
Tänk va skönt det hade varit men nu är vekligheten en annan. Vilket kanske är tur. Hur skulle det se ut annars
"Du ringer just nu till karolinska sjukhuset akuttmottagning. Vi har dock stängt idag, måndag, då får helt enkelt klara dig själv idag "
eller
"Vi på SL är idag lediga, resenärer är välkomna tillbaka i morgon "
Fast så är det ju rdan nu. Läser ju dagligen om hurdåliga SL är och inte tycks dom bli bättre heller. Sj är inte bättre dom heller. Det var väl ngn smart kostymnisse som satt där på sitt arsel, som dessutom säkert oxå lyfter en fet lön, som kom på den briljanta idénmitt i kaoset :Du Bosse, vi slopar resegarantin för de små tattarna som åker med oss" och så fick han säkert en toppen bonus.
Hur kan Sverige, som jag ser det iallafall, som är ett I land plötsligt bli ett U land?!
Uppe i norrland skottar dom och sen flyter allt på som vanligt, men hur kommer det sig att det inte fungerar i de södra delarna. Eller varför funkar det bara i resten utav Sverige men inte i Stockholm?!

Hmm ja ja strunt samma, nu ska jag bege mig ut till de köer som väntar mig

Ha en toppen dag!
......... Kategori: Allmänt

Har fuskat..

inte med träningen, nej den har jag verkligen inte fuskat med. Även om det finns dagar jag går dit och inte får ut det jag vill ifrån passet. Som idag till exempel...
Har ätit riktigt bra idag men det ville sig inte riktigt men man får ju va glad för det lilla eller hur. Gick dock bra att köra dips så det få jag ju vara glad över.=)
Och som sagt maten har det gått skitbra med idag...
Nej det jag menar att jag fuskat med är att INTE ska mäta mig med andra. Nu gör jag det mer än någonsin och det märks tydligt på mina framgångar.
Ja jag VET att man inte ska ha ngn brådska. Det tar sin lilla tid att bygga upp muskler men i och med att jag lider av en allvarlig form av damp så förstår ni att detta är fruktansvärt jobbigt. Att jag dessutom mäter mig både den ena och den andra gör saken inte bättre.
Jag får börja straffa mig själv varje gång jag tänker så... hmm undra bara vad jag ska straffa mig med?!
Det måste vara ngt som känns... Kanske Ni kan hjälpa mig?!

Som sagt bröst och triceps blev det och det gick så där men banne mig att jag ska bli bättre.
Det blir inte bättre för att jag sitter och tänker på det. Bättre att blika frammåt. Jag var ju där iallafall=)
Är fortfarande seg i benen efter 90 min spinning igår.. vilket var tokskönt men som sagt lite mör idag
Ben ska piskas i morgon, ett av mina favvopass så det går nog bättre..

Har ni tänkt på att det är bara 4 månader kvar till midsommar!!


Tjoho......... Kategori: Allmänt

uppe före tuppen

för jag tänker INTE sitta i köer idag igen. Igår tog det mig över 40 minuter att komma till jobbet. Enresa som vanligtvis max 10 min. Det blev många pust och stön igår innan jag kom fram till jobbet. Och jag har ändå lyxen att ha bil. Tänker på de som måste åka i kollektiv trafiken, kan inte va kul alltså.
Blev lite dåligt med inlägg igår igen men detta pga att jag först kom hem med 90 min spinning i benen ( var lite trött kan ju då sägas) plus att jag fick ta hand om min bättre hälft då han hade ont i sin hand.
Hade ett rött armband på vänster hand (såg det ut som iallafall) och han började tappa känslen i fingrarna. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att vi skulle åka in. Då han insisterade på att åka själv satt jag hemma och väntade oroligt på att han skulle ringa.
Dock fick han snart åka hem igen med ordinationen att smörja på voltaren och avvakta.
För en gångs skull gcik det riktigt fort att komma in på akuten, vilket är väldigt ovanligt.

Ska strax bege mig till jobbet, för att senare i skaplig tid ta mig till gymmet...

Bröst och triceps ska piskas..
ha en bra dag

Våren kommer snart, våren kommer snart, våren kommer snart, våren komm........
......... Kategori: Allmänt

detta e mitt mål 2011! Elle och Hå

7417fd90c524266f0e0bba6d02fe10a1.png

Kolla varifrån!

detta e mitt mål 2011! Elle och Håkan ni e guldvärda, och ja kommer att ta mig till målet:) tack igen......... Kategori: Allmänt

detta e va ja fick av min bättre h

744109ee68fe9b5b413438acaab6a078.png

Kolla varifrån!

detta e va ja fick av min bättre hälft! Här ska tränas mage! Tack så jättemkt älskling!......... Kategori: Allmänt

Tänk vad åren går...

när jag var ca 15 tyckte jag att alla dom som var runt 30 var hur gammla som helst. Trodde att om man blev 30 sen var livet slut. Vad fel jag hade!
Visserligen fyller jag inte 30 än men det ör inte långt kvar och jag tycker verkligen att livet startar nu. Det är nu jag har råd att göra alla det där sakerna jag drömde om som barn/ungdom.
Det är nu som livet verkligen leker och jag tror att ju äldre man blir dessto härligare blir det. Jag har inga problem med att se min själv som 40 åring. Att döma av mina systrar så kommer jag se lika fräsch ut då som nu;) (hoppas jag iallafall, annars har väl dom dragit det bästa strået) och har jag ännu mera tur så hoppas jag att vara lika spänstig som min egen mamma när jag fyller 68!
I vår familj så är det tjejerna som är de starka (no offens brorsan, du e e minoritet i familjen så du räknas inte;)).
Tittar jag bara på vad dessa två systrar som är bara några år äldre än mig;) (47 resp 45) har gjort i sina liv så har jag inte ens hunnit gjort hälften och jag är redan 28!
Nej någon brådska har jag inte men det börjar ju rulal på och i motsatts till vad jag trodde jag var när jag var 18 så är jag faktiskt dödlig.
Men ålder är ju bara en siffra på ett pappaer eller hur.
Jag kommer fortfarande vara banslig och tycka att pixar filmer är hur roliga som helst, tycka att man får vuxenpoäng när jag har pengar på mitt och mannens icabankkort och göra pruttljud när det är som mest olämpligt.
Nej jag tror att om man behåller barnasinnet kvar kommer man nog hålla sig ung länge....
Som ni ser är jag hemma och latar mig idag. Behövde inte gå ut i morse när temperaturen visade -28 grader.
Tyckte dock synd om min bättre hälft när han likt en mumie steg upp halv 6 i morse, men det försvann snabbt då jag insåg att det var så kallt ute att "näshåren frös till is";))


Håll er varma gott folk och ge bort en kram eller ett leende det värmer iallafall mig en kall dag som dennapå återseende


Kramiz......... Kategori: Allmänt

Lördag = träning och fest

Jajamänn det var så min lördag såg ut. Tung benträning med Elle på Sats, vilket var hur skönt som helst... igår inte idag! Men då känns det att allt har gått rätt till. Känns så otroligt skönt att hitta en träningspartner som man klickar så otroligt bra med som jag gör med Elle. Det  går så fruktansvärt mkt. Hon gör så att jag kan göra de där exktra repsen som jag egentligen kanske inte skulle ha gjort om jag varit själv.
Efter träning, då jag praktiskt taget kröp ut i bilen, kom hela tjocka släkten på Krisoffers sida hit på födelsedagsfika.
Alltid lika härligt att ha Er här!
Fick en massa fina presenter så som, presentkort på Kicks (tydligen ser jag förjävlig ut och måste ha nytt smink;)), bodyscrub med body lotion och duchtvål (tydligen luktar jag illa oxå;)) och en ljuslyckta att hänga i fönstret (så kan jag inget om intredning heller;)).
Plus att jag fick en vin flaska (så måste jag supa till för att bli rolig) och en grönväxt. Tack så hemska mkt för det fina presenterna!!
Ni hade inte alls behövt det (eller tydligen så behövs det för att jag är så skitig/ful och dessutom alldeles odräglig;))
Hade dock en liten olycka här då en utav barnen fick ur sig lite vätska, utan att gå in på för mycket detaljer så fick vi helt enkelt moppa golvet i köket. Stackars barn som blev så dåligt. Hörde att hon kräktes ibilen hem oxå. Hoppas hon tillfrisknar snart och inte smittar sina syskon. Tänker på er.

Gårdagskvällen spenderades hos kritsoffers moster som fyllde 20+20. Blev bjudna på mat och dryck och trevligt sällskap. Blev dock en tidig kväll för vår lillafamilj.
Åkte hem hit och avslutade kvällen i soffan tittandes på Jay Cutler. Och för er som inte vet vem han är så är han en fruktansvärt imponerande kroppsbyggare ifrån USA.

Snart så får vi besök av Heidi och hennes man så jag ska nu avsluta för att ta en sväng med dammsugaren här hemma.
Frys nu inte ihjäl där ute

kram kram

PS jag skojar bara, ang presenterna. Vill bara klargöra det ifall ni tog illa vid er :)


......... Kategori:

Fredag = yeeeej

Härliga fredag äntligen! Dagen då allt blir så mkt lättare, inte sant?!
Så är det för mig iallafall. Dagen då alt går i rosa för att jag vet att när jag kommer hem så slipper jag ställa klockan på sex för att gå upp... att jag får två HELA dagarn tillsammans med mannen i mitt liv! Härligt!
Dagen började hos doktorn, inget som har hänt utan mest att min läkare ville träffa mig ang min astma. Hon lyssnade lite och det lät bra så hon skrev ut nya recept bara. Känner min kropp så pass väl nu så jag vet när jag har tagit för lite medicin och när jag tagit för mkt. Då blir jag alldeles darrig och knäsvag men det går snart över. Det bästa med all träning förutom att man får en någorlunda schysst kropp, är att jag har minskat mina astmamediciner från 4 ner till 2! Är inte detta underbart. Det tyckte iallafall min läkare. "Tänk om jag hade alla patienter som var som du, att dom tränade ochj såg att dom blev friskare" sa hon. "då kunde jag börja jobba halvtid"
Det gav mig ännu mera inspiration tt fortsätta och man blir ju mkt piggare av det. Sen kanjag vara lite för envis kanske.. Att strunta i medicinerna för att försöka få upp kondisen var på jag nästan kryper ut från passet och kräks för att jag tagit ut mig så mkt! Då får jag faktiskt skylla mig själv.
Den läkaren som jag har är toppen. Hon är inte så många år äldre än mig själv men så fruktansvätr kunnig. Hon lysstnar verkligen på mina svar, det är det inte många läkare som gör kan jag säga. Har ju mött ett par då pappsen har legat inne ett antal ggr.
Hon var oxå den jag gick till när jag hade det som jobbgast förra året, det var en mörk tid, men nu så är det bara rosa hela tiden och jag mår toppen toppen. Vilket hon tyckte var helt underbart.
Therese och Hedie, har mkt att tacka Er för!

När jag kom till jobbet kom Heidi och lämnade en present och den bästa presenten ever!! Jag och hon satt och pratade om dessa Humanity armband och ja sa att jag vill gärna ha ett sånt. Detta är kabnske en månad sen och gullungen hade köpt ett sånt till mig i födelsedagspresent!! Och jag vart verkligen jättejätteglad!!
Sötnos tack igen gumman!!!


Blev tvungen att åka hem förut då jag fick kallsvettningar och att jag mådde fruktansvärt illa. Nära på att kräkas på jobbet men nu då jag har sovit i ca 1 timme mår jag mycket bättre. Vad det var?! har jag inte en aning om men läskigt var det ialla fall....


......... Kategori: Allmänt

och detta är vad jag fick! And i l

3632052fb254f3c5369f7aebba234059.png

Kolla varifrån!

och detta är vad jag fick! And i loves it! Har tittat på ett sånt armband länge! Tack söta Heidi. Love u jalla......... Kategori: Allmänt

söta Heidi kom med en tidig födels

54f5b18a9c95ad019890d7f24879c12f.png

Kolla varifrån!

söta Heidi kom med en tidig födelsedags present. Gullis:)......... Kategori: Allmänt

Yo yo yo Fok's whats up

Jesus vad bra ryggpass jag hade för en stund sen och av mina ömande muskler att dömma kommer jag att ha GRYMträningsvärk på lördag. Men så skönt. Det är nästan så att jag bli frälst varje gång ja tränar med Elle, men det går ju så j**la bra!
Tänk om det gjorde det varje dag på gymmet.
Uhp känner att en ny regel är på G
From nu tränar du och jag Elle alltid ihop ( eller ja när du vill så klart ;))


Och i morgon är det FREDAG!! Bästa dagen på hela veckan! och vet ni jag är faktiskt ledig på måndag så nästa vecka blir lite av en kort vecka för mig. Jippi!!!
Helgen går i firandets tecken. Det är någon jag känner väldigt väl som fyller 28 år.
Lång blond och tränar rätt mkt.... humm jag undrar vem det kan vara??
Ja ja nog om det och på lördagkväll ska vi fira Kristoffers moster som fyller 20+20!
Men inte blir det några vilodagar för det, nehe det går inte. Ben på lördag och på söndag blir det lite axlar och kondis!

Men först nu ska jag luta mig tillbaka o invänta mannen som fortfarande är på gymmet, "så vi får äta här ngn gång" ;))


ha det gott fok'sOBS ej min rygg tavla, och tur är väl det ;))))
......... Kategori: Allmänt

Lite ovanlig onsdag

Blev ju tyvärr inge inlägg igår pga att jag fick reda på att min faster plötsligt gått bort. Satt och pratde med mamma och pappa i telefonen igår kväll och kände att de behövde min uppmärkasamhet bättre...
Visst vi alla vet att vi ska den vägen vandra men va jobbigt det är när en av oss går bort. Och konstigt vore det väl annars kanske...
Som barn var jag rädd för döden, kunde ligga i mitt rum på kvällen för att sova när jag plötsligt blev varse om att detta en dag skulle ta slut. Att JAG inte skulle finnas mer...Då kunde jag få svårt att andas och vara helt panikslagen. 
Den tanken är fortfarande skrämande men jag försöker ändå se döden som ngt fint... Låter kanske konstigt men det är så jag tänker på det, för att inte få det där panikångest attackerna. Visst det finns inget fint med att en ung person rycks plötsligt bort eller att ngn blir mördad. Jag menar mest att när en gammal person, som levt sitt liv, somnar in för gott tillsammans med sina nära och kära.. det är fint
Hur som är det iallafall skrämmande och obehagligt...
Dagen igår var lång, fick detta besked när jag precis skulle in på ett spinningpass, försökte skingratankarna men det gick inte så bra. KOm hem och hade huvudvärk och kände inte alls att jag ville vara social.
Idag har tanken lagt sig och ja man får ju acceptera det som har hänt. "livet går ju vidare" men samtidigt måste man ge det tid till eftertanke och faktiskt sörja.

Dagen har passerat nästa obemärkt förbi, bröst och triceps passet gick bra. Inget där att klaga på..
Nej detta blev inget muntert inlägg men man kan ju inte alltid vara på topp...

Önskar bara att jag hade fått träffa henne igen, innan hon försvann, men det kanske man alltid vill. Vill alltid ha mer när det inte finns längre..
Livet är bra sårbart....
"Dream as you will live forever, Live as you will die today" - James Dean (den klingar rätt bra faktiskt)

Ha en bra onsdagskväll


Varma kramar......... Kategori: Allmänt

orkar inte blogga idag pga familje

-b0799a356b6f173820c7c4ae002fc4f.png

Kolla varifrån!

orkar inte blogga idag pga familjeangelägenhet.. Sov så gott A