......... Kategori: Allmänt

Näääääääääääää%%%%%%###

Nu ger jag upp! Jag vill ha semester å de e ta mej f%%n nu!
Ge hit säger ja!


......... Kategori: Allmänt

Slutspurt

om man nu får säga så när det är 27!! arbetsdagar kvar tills jag får lite ledigt.
3,någonting mil på 2 dagar är jag fruktansvärt nöjd över.
Nej jag har inte sprungit utan cyklat till och från jobbet. Det går riktigt bra ivärmen.
Förutom det att jag höjde sadeln liiiiite för mycket igår så skavsåren hopar sig både där bak o fram, ja på mig alltså inte på cykeln =)

Men 27 arbetsdagar och beach 2011 närmar sig med stormsteg! Nu jävlar e det bara dags att tagga till den 5 augusti smäller det högt!
Hur står ni ut då i sommarvärmen (som nu äntligen har kommit)

Hopp å hej ................snygga tjej =)


......... Kategori: Allmänt

Mmmh egen sorbé:-) gjort på lite frusna jo...

dsc00147 (MMS)

Mmmh egen sorbé:-) gjort på lite frusna jordgubbar, äpple och några flingor vaniljsocker. Himmelskt och jättenyttigt......... Kategori: Allmänt

Sov gott

dsc00142 (MMS)

Sov gott......... Kategori: Allmänt

Sov gott

dsc00142 (MMS)

Sov gott......... Kategori: Allmänt

Närvarande

Jag vet att du kommer då och då. Jag känner av din närvaro, första gången blev jag lite rädd men efter ett tag tyckte jag att det var mysigt.
Att jag din närvaro var så uppenbar var häftigt!  Då vet jag att du har det bra där du är idag, att du inte lider mer, det känns skönt!

Tankarna vandrar fram och tillbaka ibland. Ibland skrattar jag åt dina tokigheter som du gjorde och så gråter jag en skvätt för att jag saknar dig. Den pappa du var innan sjukdomen tog dig. Innan du blev som en liten farbror.
Det är dom minnena som ibland gör ont oxå, ont över att det är en förfluten tid. Att den aldrig kommer igen, men glädjen över att jag har dom är obeskrivlig.
Den gången du lärde mig knyta mina skor, när vi åkte skidor i fjällen, när du upptäckte att det inte fanns ngn rulle i kameran och dom gångerna jag följde med dig upp till skellefteå när du skulle upp dit och byta lastbil, eller det kanske förresetn va Ö-vik (som du alltid sa)

Det kanske inte är så konstigt att jag har det jobbet som jag har. Att jag jobbar på ett stort fraktbolag. Jag vet ju hur det är att frakta gods, jag har ju gjort det sedan ja va liten=).
Idag pratade jag med några av våra långtradarchaufförer och då tänkte jag på dig, jag har lärt mig o slänga käft med allt o alla för att jag fått varit med dig på dina resor.

Tack pappa för allt du visat mig, önskade bara att jag hade sagt det när du levde och var frisk.

Jag älskar dig!......... Kategori: Allmänt

Hallå där kött o blåbär

Jag gissar på att varenda unge kommer att sjunga på den här innan juni e slut.
Någon som sätter emot?!
......... Kategori: Allmänt

Stockholm i sin vackra kvällssol:-). Jag o...

dsc00131 (MMS)

Stockholm i sin vackra kvällssol:-). Jag och gubben hade en härlig kväll inne i stan igår. När omgivningen är så här vacker kan det inte bli tråkigt......... Kategori: Allmänt

Lite fix och en massa tålamod så är texten...

dsc00124 (MMS)

Lite fix och en massa tålamod så är texten uppe på väggen i sovrummet. Tack för tipset, bästa Jonas:-)......... Kategori: Allmänt

Lite fix och en massa tålamod så är texten...

dsc00124 (MMS)

Lite fix och en massa tålamod så är texten uppe på väggen i sovrummet. Tack för tipset, bästa Jonas:-)......... Kategori: Allmänt

Snaaart

Konstigt nog går livet vidare... Ibland kommer jag på mig själv med att nästa skämmas att jag skrattar, just därför att pappa inte finns mer och att han aldrig kommer att kunna skratta igen. Men så kommer förnuftet in och säger att varför inte! Vi måste ju kunna få skratta och leva ändå fast det är en stor sorg i våra hjärtan

Därför känns det lite lättare att vi nu har bokat vår Floridaresa!!

Den 5 augusti bär det av, och jag ska inte försöka längta så mycket för jag vet att när vi väl är där går dagarna fruktansvärt fort.

Nu har ju tom sommaren kommit hit till oss och jag har verkligen lärt mig att leva i nuet. Man är aldrig säker på att morgondagen kommer så varför inte göra denna dag till den bästa!


Lev väl och må gott