Lördag = träning och fest

Jajamänn det var så min lördag såg ut. Tung benträning med Elle på Sats, vilket var hur skönt som helst... igår inte idag! Men då känns det att allt har gått rätt till. Känns så otroligt skönt att hitta en träningspartner som man klickar så otroligt bra med som jag gör med Elle. Det  går så fruktansvärt mkt. Hon gör så att jag kan göra de där exktra repsen som jag egentligen kanske inte skulle ha gjort om jag varit själv.
Efter träning, då jag praktiskt taget kröp ut i bilen, kom hela tjocka släkten på Krisoffers sida hit på födelsedagsfika.
Alltid lika härligt att ha Er här!
Fick en massa fina presenter så som, presentkort på Kicks (tydligen ser jag förjävlig ut och måste ha nytt smink;)), bodyscrub med body lotion och duchtvål (tydligen luktar jag illa oxå;)) och en ljuslyckta att hänga i fönstret (så kan jag inget om intredning heller;)).
Plus att jag fick en vin flaska (så måste jag supa till för att bli rolig) och en grönväxt. Tack så hemska mkt för det fina presenterna!!
Ni hade inte alls behövt det (eller tydligen så behövs det för att jag är så skitig/ful och dessutom alldeles odräglig;))
Hade dock en liten olycka här då en utav barnen fick ur sig lite vätska, utan att gå in på för mycket detaljer så fick vi helt enkelt moppa golvet i köket. Stackars barn som blev så dåligt. Hörde att hon kräktes ibilen hem oxå. Hoppas hon tillfrisknar snart och inte smittar sina syskon. Tänker på er.

Gårdagskvällen spenderades hos kritsoffers moster som fyllde 20+20. Blev bjudna på mat och dryck och trevligt sällskap. Blev dock en tidig kväll för vår lillafamilj.
Åkte hem hit och avslutade kvällen i soffan tittandes på Jay Cutler. Och för er som inte vet vem han är så är han en fruktansvärt imponerande kroppsbyggare ifrån USA.

Snart så får vi besök av Heidi och hennes man så jag ska nu avsluta för att ta en sväng med dammsugaren här hemma.
Frys nu inte ihjäl där ute

kram kram

PS jag skojar bara, ang presenterna. Vill bara klargöra det ifall ni tog illa vid er :)

Kommentarer
Skrivet av: Andreas
Datum: 2010-02-21 kl. 13:49:06 URL:

Haha, däremot var det ju nån annan som luktade illa ;)

Skrivet av: Heidi
Datum: 2010-02-21 kl. 17:18:42 URL: http://mizzpink.blogg.se/

Sorry gums att du fick dammsuga i onödan. Men tänk så här nu har vi båda super rent hus =)Mattias vill mer än gärna att vi bokar in en ny fikc eller varför inte en middag? Kolla era kalendrar så synkroniserar vi oss och spikar något =)



Massa love till dih mandelspånet! JALLA! =)


Skrivet av: Sussi/svärmor
Datum: 2010-02-21 kl. 21:08:17 URL:

Jag kanske hade behövt tvålen själv eftersom det var jag som luktade illa :) Kramiz





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback